Koulussa Nykistä palannut kaverini kertoi hasssua tarinaa omasta kaveristaan joka työskentelee USA:ssa vapaaehtoisena syöttämässä kodittomia.Tytön vanhemmat sitten lähettelevät täälät koto-suomesta sille rahaa että se voi elää kauhian kalliissa Ameriikassa. Näinhän sen juuri pitääkin mennä. - Maailman rikkain maa ei hoida itse omia sosiaalisia ongelmiaan vaan sysää ne vapaaehtoisille ja yksityisille hyväntekeväisyys organisaatioille.Sitten näissä organisaatioissa työskentelee ulkomaalaisia joiden vanhemmat maksavat viulut.

Only in America.

Koulun luomien rajoitteiden vuoksi pääsin aloittamaan terassi-päiväni vasta kello kahdentoista jälkeen. Mutta sitten vedettiinkin oikein olan takaa. Mutisimme myös opiskelukaverin kanssa siitä miten ihanaa entinen uskalias biletys-elämämme oli ja miten meidän pitäisi suorittaa tänäkin kesänä jonkin sortin irti-otto.Suunnitelmani hyllyvätkin aaltoliikkeen tavoin: Biletystä vai Askeettinen Karate-leiri Liettuassa?Hmm..

Tämän jälkeen menin katsomaan Ranskalaisen kulttuuri-elokuvan.Vallan Piiri. Se oli kovin hyvä. Ranskalaiset pystyvät hyvin haastamaan Hollywoodin toiminta-elokuvien saralla.

Kotiin mennessäni bussi syttyi tuleen. Aina yhtä jännää.