Tänään jätin poikkeuksellisesti lenkin väliin ja nukuin puoli yhteentoista.

Ellei minulla olis ollut koulutehtäviä en olisi varmaann pystynyt kokoamaan itseäni ollenkaan.
Sade masensi minut.- Mitä on tapahtunut sille tomeralle pojalle joka aikoinaan pelasi rugbya ja aussi-futista ilosta soikeana satoi tai paistoi? (Oikeastaan ainoa oikea sää pelata rugbya tai Aussi-futista on kaatosade....)

Olen kai tullut vanhaksi.

Tänään ei energia riittänyt muuhun kuin koulutöiden marginaaliseen suorittamiseen.
Menin sitten kumminkin salille vääntämään A:n kanssa. Ja kyllä me vähän potkittiinkin toisiamme.Jostain syystä tosin tuntui ettei kummallekaan tullut hyvä mieli.Pitäisi varmaan löytää aikaa alkaa harrastaa kunnolla. Niin sitten turtuisi taas koko kamppailu-urheilun totaaliseen epämiellyttävyyteen...

Kävin töissä. Spårassa kysyin pikku lauralta miksi se ei ollut eilen duunissa. Tyttö ilmoitti olleensa jiu-jitsu treeneissä. Olenkin jo kuukausia kannustanut likkaa aloittamaan taistelulaji-harrastuksen ihan vain esteettisistä ja pedagogisista syistä.Oletin vain että se päätyisi lopulta johonkin Capoieraan Hyvä kumminkin tietää olevansa mielipide-vaikuttaja.

Olen taas alkanut lukea suomenkielisiä kirjoja.Nyt on työn alla Jukka Hankamäen Filosofia Räjähti, Tulevaisuus Palaa.
Teos käsittelee anarkistista ajattelua.
Ja tekee sen hyvin mielenkiintoisella tavalla. Anarkismista mulle tulee aina mieleen vaarini jonka tajusin olevan jonkin sortin anarkisti vasta täytettyäni 16.
Eihän sitä pienenä osannut yhdistää kaikkia niitä säikeitä yhteen.: Kuutta kieltä puhuva pietarissa syntynyt tsaarin alamainen jonka kirjahyllyssä  oli filosofiaa ja historiaa saksaksi ja venäjäksi. Mies joka suorastaan vaati isääni laittamaan minut opiskelemaan karatea jo seitsemän vuoden ikäisenä.Syynä se etten joutuisi turvautumaan muiden apuun....
Vasta myöhemmällä iällä tajusi että silloin kuin hän kertoi kaikista lapsenlapsistaan juuri minulle historiasta, ja siitä mitä se merkitsi nykyisessä maailman tilanteessa  hän pyrki siirtämään omaa maailmankuvaansa eteenpäin.Olinhan viimeinen mahdollisuus.

Ehkäpä  vanhempieni olisi pitänyt valvoa vaariani vähän tarkemmin
Vaikka enhän minä mikään anarkisti ole.
Kai.
Kukaan ole väittänyt moista vuosiin.
Ja ruotsin poliisihan nyt ei pysty selvittämään edes pääministerin murhaa.

Stoalaisuutta se kyllä mulle onnistuneesti opetti. Mutta sitähän nyt oppii aika moni tietämättään,esimerkiksi pelatessaan rugbya.