Long time no see.

Viime aikoina on ollut niin kova kiire etten ole ehtinyt tänne kirjoittaa. On ollut vieraita saksasta ja tenttejä ja esseitä. Ja kaikki on mennyt mullin mallin ja perseelleen.Elämän hallintani on totaalisesti hakusalla ja taloudellinen tialnen retuperällä.

Tämän lisäksi sain jotain mailia joltain kauan sitten unohtmaltani ihmiseltä jossa minua pyydetään osallistumaan luokkakokoukseen! 43 ihmisestä on 10 vuoden jälkeen kyetty tavoittamaan 15. Ja porukkaa on etsitty jo kaksi kuukautta. Tämä on hieman huolestuttavaa. Okei. Tiedän että pari on mielisairaalssa eikä pääsisi kumminkaan.Tämäkin on sinänsä aika korkea luku 43 ihmisestä kahden ei pitäisi olla suljetulla osastolla.Varsinkin kun pari muutakin on ollut siellä.

Missä loput oppilaat nykyisin ovat on arvoitus.Pari saattaisi olla vankilassa, ja yhden olinpaikan tiedän muta en uskalla edes täällä sitä mainita koska  se ei saa paljastua.Mutta eiväthän ne kaikki muut voi olla jossain tiibettiläisluostarissa tai taistelemassa viidakossa, tai Guantanamossa. Vai voivatko?
 

Tajusin muuten juuri että tiedän toisenkin luokkalaisemme olinpaikan mutta en voi sitä kertoa.Jos kaikki 12 tietävät kahden muun salaisen olinpaikan ja kyseessä on joka tapuksessa eri hmiset,niin sittenhän kaikkien olinpaikat ovatkin tiedossa.
 

 <>