Pitkä bloggaus-loma on nyt ohi.
Heräsin tänä aamuna  aina yhtä ihanaan kännykän lirkutukseen. Kun aikoinaan valitsin soittoäänen herätys-ääneksi se vaikutti todella mukavalta ja pirteältä pikku säveleltä.nyt  vuoden jälkeen alan kumminkin olla hajoamispisteessä. Tänä aamuna vietin arviolta noin kolme minuuttia suihkussa matkien kyseistä soitto-ääntä ilkeällä nasaalilla. Jotenkin tuntuu että on aika vaihtaa se johonkin muuhun.

Olen myös huomannnut että kyseinen "blue ice"-kipale on alkanut aiheuttaa minulle ahdistusta ja käsien hikoamista esimerkiksi kun kuulen sen bussissa.Yritän epätoivoisesti herätä vaikka olen jo hereillä.

Viime yönä uneni olivat myös aika stressaavia.

Oli talvi ja yritin oikaista keskuskadun lumisohjo-esteradan ryömimällä mansikan-myynti kojun verkon alta. Verkossa oli kumminkin aukko vain sisään-meno puolella, ja  joku valveutunut kansalainen kadulla soitti poliisille. Jouduin ottmaan veitsen repustani ja leikkaamaan itseni irti verkosta ja juoksemaan poliisia karkuun monta minuuttia.

Onneksi kohta unessa olikin kesä ja olin menossa kavereiden kanssa rannalle. Kun päästiin rannalle päätin käydä vessassa. Kun pääsin vessasta, huomasin että noin 10 ihmisen joukko nauroi minulle. Mentyäni kysymään mille he nauroivat eräs heistä haastoi minut nyrreily-otteluun paljain nyrkein, juuri siinä vessan edessä. Taistelusta tuli eeppinen ja tylsä, mutta tänä aamuna heräsin huomattavasti väsyneempänä kuin menin nukkumaan.

Libanonin tilanne huolestuttaa. Israel ei ole vuosiin pysytnyt aseellisesti lisäämään turvallisuuttaan. Ehkä maan poliitikkojen ja sotilasjohdon olisi aika uskoa se.Samoin heidän kannattaisi miettiä  millloin israelin -joukot viimeksi joutuivat kohtaamaan millään tavalla ns. "tasavertaisen" vastustajan? Siitäkin on jo melkein 25 vuotta kun he kohtasivat edes jollain tavallaa Hizbollahiin aseistukseltaan verrattavan organisaation.
 IDF on tainut alkaa uskoa omaan propagandaansa voittoisasta raamatullisen ylivoimaisesta sotakoneestaan. Ei Israel ole koskaan ollut mitenkään ihmeellisen tehokas vaan enimmäkseen voitot ovat johtuneet siitä että vastustaja on aina ollut niin kehno .

Ei taida enää olla.