Unentarpeeni on lisääntynyt huomattavasti. Vaikka tarkoitus oli tänään herätä jo kello 6:30, lojuin sängyssä tajunnan rajamailla yli yhdeksän maagisen rajapyykin. Toisaalta herääminen pelkästään heräämisen vuoksi ei ole kovin mielekästä.

Eilinen päivä ei loppunut hyvin. Riitaannuin kioskin tytön kanssa pelkästään siitä syystä että en jaksanut ottaa huomioon hänen  outoja ja välillä aika rasitavia mielipiteitä ja tapoja. Why can't we just get along?

Onnistuin lukemaan tenttikirjan mutta en kyllä sisäistänyt sen viestiä.
Kotimatkalla Bussissa joku keski-ikäinen kännni-ääliö alkoi ensiksi solvata kahta venäläistä pikkutyttöä ja sen jälkeen tivata heiltä mistä liittymästä bussi oli juuri silloin kääntynyt.No tytöthän olivat jo valmiiksi paniikissa eivätkä osanneet vastata. Sitten känni-ääliö kääntyi minun puoleeni ja määki
"Mikä liittymä tää on? Vai oot säkin joku vitun venäläinen?"  Kysymykseen oli aivan pakko vastata  mahdollisimman hyvällä ja huolimattomasti puhutulla koulu-venäjällä.

Lopulta joku ilonpilaaja ilmoitti sille mikä liittymä oli kyseessä.Vihaan harrastelija juoppoja. Oikeat ruput tajuavat pitää suunsa kiinni.Ellei heillä ole aito hätä.

Kohta pitäisi lähteä kouluuun turisemaan taas yhdestä ryhmätyöstä.Toivottavasti kaikki tulevat paikalle.Joidenkin tyyppien vapaamatkustus alkaa käydä hermoille.

Mulla on huono karma. Kun huuleni sisäpuolella oleva valtaisa afta on alkanut parantua, minun piti mennä polttamaan kieleni.