Tänään en ole pistänyt päätäni ulos kolostani.Kun heräsin satoi ja tuuli lennätti jotain pikku-risuja ikkunaa vasten.Ei ollut kovin houkuttelevaa, joten en mennyt lenkille.

Kirjoittelin vain vailla inspiraatiota esseetä josta ei kyllä tullut mitään muuta kuin pitkä letka sanoja joilla on ehkä jotain tekemistä toistensa kanssa.Tämän lisäksi sepustin sähkö-postia I:lle ja jäin odottelemaan hänen vastaustaan. Ei ole vielä tullut. Siis toinen s-posti tämän päivän aikana.

Mutta se eka oli kyllä aika hauska. Kuinkahan moni ihminen innostuu kun joku kirjoittaa rehellisesti haluavansa vallankumousta maahansa?

No minusta se oli vain hyvä asia. Vallankumous on toivottava asia.Ja demokratia on jotain mitä antiikin ateenassa harrastettiin aika kyseen-alaisin reuna-ehdoin. Ja nykyajan edustuksellinen demokratia taas on alkanut pahasti luisua pois kansan käsistä.

Ehkäpä vallankumousta tarvitaan Muutosta ainakin.
Väkivaltainen vallankumous on tietenkin pois suljettu vaihtoehto johtuen siihen automaattisesti sisältyvistä itseään ruokkivista prosesseista jotka eivät koskaan pysähdy kun niiden toivotaan.Mutta rauhanomaiset mielenosoitukset ja passiivinen vastarinta, ihmisten poliittinen voimallistaminen ovat kaikki erittäin toivottavia asioita.

Mutta nyt mun pitää alkaa de-fragata mun kovalevyä.
On jo korkea aika.