Taas alkaa paineita kasaantua

Eilen oltiin juhlistamassa saksalaisen vaihtarimme läksiäisiä.Homma oli kivaa. Syötiin ja juotiin ja läpppä lensi. Jossain vaiheessa siirryimme ehdottomasti ns. "kiellettyihin" aiheisiin. Vanhaa kunnon Fawlty Towersin sääntöä rikottiin moneen otteeseen.Tänä aamuna olikin aivan hervoton kankkunen.

Illan aikana kävi ilmi monia hassuja asioita kuten että ilmeisimmin opiskelukaverieni mielestä minä alisuoritan.Minulta kysyttiin aivan suoraan että miksi en hakisi vaikkapa jotain osa-aika hommaa tilasto-keskuksesta tai jostain muusta valtion virastosta.Niitähän hommia tarjotaankin mulle harva se päivä..Joskus tuntuu että ympäristöni on luuonut minusta aika hervottoman oudon legendan...En minä ole mikään super nero.

Vituttaa moinen. Hankkisivat itse pestin jostain sosiaali ja terveys-ministeriöstä tai jotain.


Huomenna saadaan sitten selvitellä epä-onnistuneen työnjaon tuloksia ryhmä-työssä ihan opettajan johtamana.Tämä ei taida päättyä hyvin. No Minä tein kyllä osani. Ja kun samat ihmiset ovat vapaamatkustaneet jo näin kauan alkaa pakostakin vituttaa.Ja kun jotkut ryhmän jäsenet eivät ole tehneet yhtikäs vittu mitään.Pelkästään sabotoineet koko projektia.Mitta tuli täyteen.

Ja sitten sen jälkeen lähdetäänkin vilkuttamaan lentokentälle.

Pitänee yrittää perua työt illalta.Kai se onnistuu.

Veronpalautukset tulevat perjantaina. Se on hyvä.Rahaa tarvitaan aina.