Olen jäänyt puoliksi uneen .Tänään todellisuus ei voita helpolla. Vaikka osa minusta onkin käynyt suihkussa, pukeutunut ja pakannut repun, toinen puoli jatkaa vielä kettuna kulkemista.
Tänään tehtiin uusi ennätys. Luento kesti vain 40 minuuttia. Luennpitsijan välinpitämättömyydestä masentuneina. emem sittten saanet myöskään ryhmtyötä tehtyä.

Surffailimme netissä kunnes päätimme lähteä syömään.Ruoka oli normaalia kasvispaskaa.Kaverini alkoi kumminkin kärsiä kivuista jotka kummasti muistuttivat sydänkohtauksen esiasteita.Terveydenhoitja passitti sen sitten sydänfilmiin. Luppoaika siinä välissä mietittiin että kaverini on kuitenkin aika pitkälti todennäköinne kohde. sydänkohtaukselle. Kaikki normaalit riskitekijät löytyivät ylipainoa lukuunottamatta, mutta eräät harvinaisemmat paheet kyllä korvaavat sen. aika iisisti.

Istuskelin baarissa ja rauhoittelin sitä kunnes se meni tutkittavaksi.Onneksi kyseessä oli kuitenkin vain bronkiitti.Sitten olikin aika saada lisää bisseä. aloitimme baarikieoroksen jo 10:50.
Kaverini piti tutkimiusten ajan taukoa.Tämä ei ole terveellistä.
Me oireilemme pahasti.