Niinpä.

Rehellisesti sanoen vituttaa.Sain sähköpostia saksasta jossa kaverini  kertoo että hänen sisarpuolensa ovat taas soittaneet ja huutaneet loukkauksia.Pikku lortot olivat päätätneet soittaa kertoakseen että heidän "uusi äitinsä" aikoo lopettaa kaverini koiran, koska se haisee.

Minä oikeasti ennen luulin että näitä juttuja oli vain saduissa.Ellen olisi henkilökohtaiseti tavannut näitä kahta marisevaa pikku-pissistä en yksinkertaisesti voisi uskoa heidän olemassa-oloonsa.

Ymmärän kyllä että on vaikeaa olla asiallinen kun joku on koko lapsuuden ajan hemmotellut  pilalle, mutta silti parikymppisenä jokaisen pitäisi tajuta miten muita ihmisiä kohdellaan. Minkälaiset parikymmpiset oikeasti sanovat sisarpuolelleen että hänen äitinsä ei ole enää hänen ,vaan pelkästään heidän?
Tai että  olisi parempi jos kaverini ei enää koskaan tulisi käymään kotonaan koska hänen äitinsä  ei enää rakasta häntä?
Huolestuttavinta tässä on tietenkin se että kaikki antavat näiden kahden tytön-hupakon terrorisoida ihmisiä.

Missä on kasvattajan vastuu?
Ei ilmeisimmin missään.

Ärsyttää kun ilkeät ihmiset voittavat. Edes lyhyellä tähtäimellä.Jos ei olisi näin kova kiire, niin lähtisin varmaankin huutamaan näille kahdelle pissa-liisalle ja heidän isälleen.

Ja sitten politiikkaa.

Hallitus aikoo muuttaa perustuuslakia? Miksi? No varmistaakseen että suomi voi lähetää hat-hat miehiä jonnekin päivän-tasaajan Machete-landiaan jos EU niin vaatii.Ja kuyllä Eu tulee vielä joskus niin vaatimaan.Aseet on tarkoitettu käytettäviksi..

Harmi etten kirjoittanut blogia jo 3.5 vuotta sitten kun näiden Utin "sotilas-ammatihenkilöiden" rekrytointi ja koulutuus ensimmäisen kerran nousi tietouteeni.Yksikkö kun oli selkeästi ensisijaisesti suunniteltu ns."offensiivisiin" operaatioihin,sanoi PV:n tiedottajat mitä tahansa.

Minulle oli jo silloin selvää että ainoa käyttö tämän tyyppiselle joukolle olisi ulkomailla. Sisäministeriöllä kun on jo sekä karhu-ryhmä että se über-salaperäinen  rajan erikois-osasto.

Joten tälle valtion uudelle "ukonvasamalle" tai rautanyrkille ei yksinkertaisesti ollut mitään muuta tarvetta kuin pelkkä halu päästä mukaan vaikuttamaan isojen poikien leikeissä.
Melkein toivoin että kyseessä olisi ollut uusi entistä viileämpi vetonaula 6.12 ja 4.6 tapahtuviin ohimarsseihin.Vaikka se olisikin ollut kovin  kallis vetonaula.

Mutta ei. Ilmeisimmin on tuiki-tärkeää pystyä vastaaman huutoon jos EU niin vaatii.Helvetti soikoon.!
Virollakin on jo omat sankari-vainajat Irakista! Eihän pikkuveljen voida antaa viedä kaikkea kunniaa. Eihän?