Lähdinpä eilen juhlistamaan iltapäivää erääseen keskustan baariin. H. oli saanut kutsun itselleen plus avecille ilmaisen viinan bileisiin joissa juhlistettiin terassikauden päättäjäisiä.

No eihän siellä ollut muuta ilmaista kuin booli.
Lopuista juomista pitikin sitten pulittaa jopa 50 senttiä!

Onneksi oli pikkurahaa mukana.Lopputulos oli tietenkin hervoton kolmen tunnin aikana hankittu känni.Onneksi saimme katkaistua kierteen kohti turmiota siinä vaiheessa kun hinnat palasivat normaaleiksi kello 20:00.Hoipertelimme ulos baarista ja vältimme kiusauksen lähteä esim. Mollyyn.
Hyvä me.

Tästä johtuen pääsimme tänään myös kouluun saakka.
Jossa ei stten tapahtunut yhtikäs mitään.

Saksan tilanne vituttaa.

Erityisesti minua kumminkin ärsyttää suomalaisen median tiedottaminen asiasta. Tiedoksi vaan että vaikka kuinka toistetaan että kristillisdemokraatit voittivat vaalit, niin näin ei käynnyt. CDU oli vasta toiseksi suurin puolue.SPD voitti vaalit kirkaasti. Tämän hetkisestä sekaannuksesta voimme syyttää CDU:n ja CSU:n halua teeskennellä olevansa eri puolueita lypsääkseen enemmän puoluetukia.

CDU on muutenkin ikävässä välikädessä: Ilman CSU:ta se ei ole läheskään kyvykäs haastamaan SPD:tä, ja CSU:n kannatuksen taatakseen(siis pitkällä tähtäimellä) CDU:n pitää kannattaa, tai ainakin sietää outoja baijerilais-konservativiien kehittämiä opinkappaleita jotka karkoittavat järkeviä tällä tai edellisellä vuosituhannella eläviä äänestäjiä.
Suomessa samanlaisen efektin saisi aikaan jos keskusta taatakseen jatkuvan aseman suurimpana puolueena ottaisi kristillis-demokraatit ja perus-suomalaiset riippakivikseen.

Kävin taas treeneissä.On aina kiva havaita miten helposti paljon  pienempi tyttö jolla on pari astetta alempi vyöarvo voi nöyryttää tällaista pitkän linjan kamppailu-laji harrastajaa.Pitäisi varmaan siirtyä harrastamaan vaikkapa Tai-chitä.