Viimeinen lomapäivä on jo puolillaan.Pitäisi varmaan tehdä jotain.
Muuten huomenna hatuttaa.

Mutta eihän tässä toisaalta olla oltu lomalla kuin kolme päivää töiden loppumisen ja koulun alkamisen välissä.
Opiskelija-elämä on niin ihanaa.. Jos en olisi niin kiintynyt suhteellisen korkeaan elintasooni  olisin voinut hyvin pitää aivan oikeaa lomaa kesällä.

Olettaen että pomoni olisivat antaneet.Niillä kun tuntui olevan patologisen yllimitoitettu arvostus työpanostani kohtaan.En voinut tehdä mitään väärin.

Jotenkin tuntuu että vaikka menin kesäksi töihin pelkästään sluibaamaan niin työnjohto koki saapumiseni jonkinlaisena Jeesuksen toisena tulemisena. Ehkä vuoteni brittiläisen koulutusjärjestelmän hoivissa opettivat  säätämisen taidon vähän liiankin hyvin.-Sitä se huippukouluissa hengailu teettää.Opettaa epäreiluja mutta ennen kaikkea tehokkaita vaikutustapoja.
"On vaikea olla nöyrä kun on niin vitun hyvä".
Ja eihän mun alalla työskentele mitään A- luokan porukkaa, joten kenen tahansa pulssin ja yli sadan ÄO:n omaavan  on pirun helppo loistaa jopa nuoleskelematta.Tai vaikka vittuilisi koko ajan.No, jos yhtiö haluaa maksaa  opiskelijoille erityistä stipendiä kesältä niin mikäs siinä.

Tänään olisi hyvä mennä Rose gardeniin kun ei eilenkään tullut lähdettyä. Kohta en enää edes löydä koko paikkaa eikä poke muista minua nimeltä.Skenepisteet laskevat hälyttävästi.Kohta kaverit ei enää suostu moikkaamaan.

Nyt on vaan sellainen tunne ettei oikein jaksa kavereitaankaan Niitä on liikaa.Ei ole aikaa tavata ja pitää kivaa.Tai ylläpitää minkään sortin oikeaa suhdetta kenenkään kanssa.En minä ennen ollut näin helvetin suosittu!
Ehkäpä sitä aikaa alkaa taas tulla kun ei ole koulun, työn ja harrastusten välillä aikaa passivoitua mihinkään sohvalle katsomaan jotain Suomen Robinsoneja.

No niin. Kävelylle.