Elämä sujuu kuin rasvattu. Töitä pukkaa ja porukka soittelee koko ajan. Ainoastaan saksalainen vähän oikuttelee. Mokomakin.

Otinpa ladykillerin blogista tämmöisen kyselyn:

1.Yksi kirja joka muutti elämääsi: Ehdottomasti Tao te Ching.Kun tartuin siihen vahingossa 12-vuotiaana sai se minut ajattlemaan asioita uudelta kantilta. Ja pilasi minun protestanttisen-työmoraalini.

2.) Yksi kirja jonka olet lukenut useammin kuin kerran: Olen lukenut aika monia kirjoja useammin kuin kerran.. Valitsenpa kuitenkin Stephen Rivellen A Booke of Days:in joka teki minuun suuren vaikutuksen tarkalla historiallisella otteellaan ja tyylillään, mutta myös sisältämillään ajatuksilla ja tunteilla.

3.) Yksi kirja jonka tahtoisit mukaan autiolle saarelle:

Koska Tao te Ching on jo manittu.Sanon vaikka että Donna Tartin A secret History (suom. Jumalat Juhlivat Öisin) Koska olen lukenut sen varmaankin noin 30 kertaa, en varmaan voisi tästäkään lähtien olla ilman.Siitä syystä minulla onkin kirjaa kolme kappaletta, samaan ovat yltäneet vain Ripley Bogle(alkuperäinen englanti on hauskaa. Suomennus on epä-tyydyttävä.) Ja Saatana Saapuu Moskovaan.

4:) Yksi kirja joka teki sinusta hupakon(giddy) . Heh. Varmaankin The Rule of Bone jonka on kirjoittanut Russel Banks.Mukava kasvutarina.

5.)Yksi kirja joka sai sinut puhkeamaan kyyneliin: Don Sadler : Elementary Calculus.

6.)Yksi kirja jonka toivoisit tulleen kirjoitetuksi: Matovelosipedi: Jatko-osa Yegor Radovin loistavaan "Käärmeimuriin"

7.)Yksi Kirja josta toivoisit ettei sitä olisi koskaan kirjoitettu:
Dan Brownin Da Vinci Koodi. Kehno ja sieluton tekele jonka lukeneet kokevat jostain syystä saaneensa juuri tietää jotain ainutlaatuisen omaperäistä ja hienoa. Asiahan ei suinkaan ole näin.

8.)Yksi Kirja jota luet Paraikaa: T.C. Boyle: Budding Prospects.
Vuosina 1972-1985 kirjoitettiin USA:ssa hurjasti kirjoja jotka olisivat ansainneet tulla kulttiklassikoiksi, mutta eivät jostain syystä kumminkaan päätyneet muualle kuin antikvariaaattien alennuskoreihin. Tämä on yksi näistä kirjoista.

9.)Yksi Kirja jonka olet aikonut lukea. Proustin In Search of  Lost Time. Luettuani Finnegans Wake:n ja Ulysseksen, on minun pakko tarrttua tähän kirjaan sitten kun minulla on taas todellakin aikaa.. odotan innolla sitä päivää kun jossain onnettomuudessa murran molemmat jalkani, tai minut passitetaan johonkin hyvällä kirjastolla varustettuun vankilaan.