Minulta ei taida enää tämä blogin kirjoittaminen sujua. Johtuu varmana siitä että näitä kirjoituksia on pakko aina sensuroida.

Tänään oli vaikea päivä. Minulla oli kahdessa eri kurssissa esitelmä ja parina molemmissa aina yhtä luotettava kaverini H: Valitettavasti johtuen uusista somaattisista vaivoista on hänen lääkärinsä pyytänyt häntä vähentämään muuta lääkitystään. AC/DC oli taas aika ikävässä vaiheessa. Erityisen hauskaa oli kun hän kaikken edessä , toisen esitelmän aluksi pyysi anteeksi että olimme muka ymmärtäneet tehtävän-asettelun väärin ja olimme muutenkin epä-kelpoja ihmisiä. Oli hyvä ettei luokassa ollut mitään terä-esineitä sillä hän olisi varmaan viiltänyt vatsansa auki hyvittääkseen tämän koululle aiheuttamansa häpeän.
Voin vain kuvitella miltä naamani näytti  kun hän aloitti tämän katumusharjoituksensa.Minulta loksahti kyllä suu auki ja purkka olis varmasti pudonnut jos sellainen siellä olisi ollut.

Olen aika useasti yrittänyt selitää hänelle että tässä maailmassa pääsee eteenpäin muistamalla aina sanat "never apologize never explain".

Pidimme kumminkin esitelmämme. Jota kiiteltiin vuolaasti.

Huomenna lisää stressiä.

Tekisi mieli alkoholisoitua.