Marraskuu on paha kuu.
Luonto on aivan loppuun riisuttu ja lumi ei ole vielä tullut peittämään kaikkea alleen.Ja koska tänään ei ollut töitä vietin koko päivän vain pomppien yksin kotonani odottaen että I:ltä tulee s-postia. On jännää kun alkaa odotaa joltakulta vastausta s-postiin korkeintaan 3 tunnnissa vaikka tämä joku asuu ainakin 750 kilometrin päässä toisessa maassa. Mutta mukavaahan se on.Kun on joku jolle kirjoittaa ja jonka kanssa voi jakaa aika hassujakin asioita.

Ehkäpä se on messussa. Katoliset ovat hassuja kun  ne haistelevat savua ja selittävät papeilleen kaiken.Muistan aikoinaan kuinka ikävä tunne mulla oli joka viikonloppu australiassa kun tiesin että syvästi katolinen tyttö-ystäväni kertoi kaikki meidän tekemiset sille vanhalle italialaiselle juopolle joka oli hänellä rippi-isänä.

Päivä alkaakin olla pulkassa.Pitää vielä käydä skattalla pistäytymässä.
Joskus on kiva viettää viikonloppu tekemättä mitään.

Olen vain seurannut ranskan tilannetta ja ihmetellyt että miten ne aikovat asian ratkaista pitkällä tähtäimellä. Eivät varmaan mitenkään. Antavat vain mellakoiden laantua ja sitten unohtavat. Tai sitten ampuvat kaikki.

Taas yksi tilanne johon ei ole hyviä ratkaisumalleja.Ainakaan sellaisia ratkaisumalleja jotka ovat todennäköisiä.Alkaakohan länsimaailma hajota käsiin?

Vai vajoammeko me vain taas samalle tasolle kuin 1800-luvulla?
Ei olisi kyllä uskonut kun oli pieni ja Neuvostoliitto ei ollut vielä kuollut.

No, toinen aika - toinen elämä.